GRILLROOM FEIJENOORD

Recentebeoordeling


2 sterren uit 211 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Grillroom Feijenoord. Meer weten? Ontdek meer

2 okt 2022 om 20:05 Maar liefst 2 uur lang op mijn eten gewacht, dat vervolgens niet te vreten was! Vreselijke tent
2 okt 2022 om 10:39 Helaas niets ontvangen. 2 uur later gebeld waarbij ik natuurlijk in slaap gevallen ben om 7u sochtends.. nu wel me geld kwijt omdat het zoo lang duurde
27 sep 2022 om 22:32 Bezorgtijd was 3 uur later en hele andere besteling dan werkelijk besteld die nergens naar smaakte weg gegooit geld
24 sep 2022 om 11:57 Pure HONDENVOER maat!!! Bestelde Mixgrill (€18,-) krijg ik een bak met shoarma, kipshoarma en een diepvries hamburger. De aardappelschijfjes ontbraken, en de bezorger belt bij de portiek en de voordeur aan terwijl ikheb aangegeven NIET AANBELLEN AUB
22 sep 2022 om 13:18 Gorszego jedzenia w życiu nie jadłem jak spróbowałem tego starego spalonego kurczaka to mi się odechciało jeść o kapsalonie już nie wspomnę odradzam kupowania jedzenia w tej restauracji
17 sep 2022 om 9:06 Je besteld een kapsalon XLmet aardappelschijfjes, en je krijgt een normale met patat. Geen extra vlees geen extra kaas. Jammer, dure kapsalon van 17euro dan.
15 sep 2022 om 11:36 Ken geen lekkerdere shoarma!!! Altijd vers en heerlijk.
14 sep 2022 om 6:33 Smerige eten diarree van gekrege
12 sep 2022 om 12:15 Ik had zondagmiddag een bestelling gedaan van €52. Het is NIET bezorgd en telefoon nemen ze niet op! Ze hebben mij gewoon beroofd!!
11 sep 2022 om 14:59 De pizza was koud kaas niet gesmolten en bijna compleet aangebrand
10 sep 2022 om 2:32 Superlekker en fijn dat ze helemaal hier bezorgen in een dorp een stuk buiten Rdam!
6 sep 2022 om 7:47 Pizza ok maar de kapsalon slecht