GRILLROOM FEIJENOORD

GRILLROOM FEIJENOORD Lekker & Snel

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


3 sterren uit 113 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Grillroom Feijenoord. Meer weten? Ontdek meer

26 mei 2022 om 0:58 Heerlijk en warm zoals altijd!
25 mei 2022 om 1:08 I didn’t get my drink
24 mei 2022 om 19:34 De eten was koud en drinken was warm ik ga nooit meer bij hun bestelen
22 mei 2022 om 19:43 Eten was top en kwam perfect op tijd lekker warm!
22 mei 2022 om 0:13 De bezorging was top! Het eten was lekker. Ik had alleen een totaal andere taartpunt gekregen dan besteld. Ik bestelde red velvet, maar kreeg een bananen met pistache cheesecake. Na contact bleek de Red velvet op. Deze cheesecake is echt niet lekker!
18 mei 2022 om 11:01 Het eten kwam pas na ander half uur en koud. Broodje van de hamburger was hard en niet lekker. De bezorger belde lang en 4x achter elkaar aan en was luidruchtig om 01.45 s’nachts. Nooit bestel ik meer hier wat te eten. Zonde van me geld
11 mei 2022 om 9:26 The worst quality food I ever order
10 mei 2022 om 6:36 Moest het zelf ophalen kreeg ik een rauwe burger
7 mei 2022 om 18:00 Eten was super lekker en snelle bezorging!!
5 mei 2022 om 18:44 Kipvleugels zijn veel te zout.
3 mei 2022 om 1:44 NOOIT maar ook Nooit hier bestellen !!! Vuile honden zijn het ten eerste eten smaakt naar stront !!!! Bel je om het aan te geven kunnen ze niks doen maar beloven je de zelfde bestelling op te sturen vervolgens doen ze het niet maar ze zeggen van wel
1 mei 2022 om 22:38 Bezorging stond op een uur, maar na anderhalf uur nog steeds niks ontvangen. Na 3 keer bellen de bestellen een uur later ontvangen, in totaal 2,5 uur. En dan de kapsalon ook nog een zonder vork of saus en helemaal nat.