GRILLROOM FEIJENOORD

Recentebeoordeling


3,5 sterren uit 373 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Grillroom Feijenoord. Meer weten? Ontdek meer

21 apr 2024 om 15:46 Dit restaurant bezorgd in de late uurtjes, dat is top. Gaf ongeveer 50 euro uit en kreeg er gratis een lekkere fles wijn bij. Dat is service en klantenbinding.
20 apr 2024 om 5:09 Slecht zaak troep eten en nog een echt duur letterlijk gwn oplichting met die prijzen en vragen je nog een geld van te voren wat geen probleem is maar dan moet je wel met fatsoenlijke eten komen als je geen een snack kan maken tip niet bestellen
19 apr 2024 om 14:18 Kon de olie er gewoon uitgieten , het is bijna knap om zo een gore kapsalon te maken, wel in de nacht besteld, ik weet niet wie ze maakt in de nacht maar die moet ontslagen worden
11 apr 2024 om 5:47 Patat was waarschijnlijk opnieuw gebakken smaakte heel erg naar olie en proefde niet vers gebakken. Kapsalon was niet te vreten, heb het weggegooid. Ondanks dat de bestelling na een uur aankwam, was het eten gewoon niet te vreten.
11 apr 2024 om 5:18 Slappe friet ipv aardappelschrijfjes. En kip kluiven kwamen uit frituur ipv grill. Daarnaast duurde het zeker wel 2 uur voordat het eten er was.
11 apr 2024 om 5:04 Inmiddels wacht ik al 2 uurtjes voor me eten er is heb al 22x gebeld niemand neemt op en dit is ook de laatste keer dat ik hier heb besteld !
7 apr 2024 om 8:43 Zoals gewoonlijk weer top! Kreeg zelfs extra lekkers! Dankjulliewel, we hebben weer genoten
28 mrt 2024 om 19:47 Super lekkere eten, bezorger was erg vriendelijk. Top restaurant
28 mrt 2024 om 6:39 Heel snel bezorgd en het eten was top. Ik ga zeker vaker bestellen
25 mrt 2024 om 20:28 Bestelling vrijdag nacht besteld. Bestelling was op een verkeerd adres besteld, hiervoor 7x gebeld met als antwoord ‘komt goed wordt geleverd’ 2 uur later alsnog mijn bestelling op een verkeerd adres bezorgd. Ik heb mijn bestelling niet ontvangen….
25 mrt 2024 om 2:43 Ben even de reviews aan het teruglezen.. snap ik niks van. Heel wat keren uit onze nachtdienst besteld bij Grillroom Feyenoord en altijd tevreden! Het eten is heerlijk, de mensen ook onwijs aardig! Tot de volgende
22 mrt 2024 om 9:27 It's been 2 hours since the order and it hasn't been delivered!