GRILLROOM FEIJENOORD

Recentebeoordeling


4 sterren uit 402 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Grillroom Feijenoord. Meer weten? Ontdek meer

20 jul 2024 om 8:11 Heel slecht , gevraagd voor normale red bull en kregen watermelon bull, pepsi en dan coca cola ontvangen. Burger helemaal nat en 2 keer de patat niet ontvangen. Nooit bestellen hier!!
18 jul 2024 om 11:05 Super kapsalon ‘s nachts als ik het nodig heb. Is echt als een rust gever.
17 jul 2024 om 21:47 Geannuleerd vanwege late heel late tijdstip
13 jul 2024 om 20:22 wij hebben weer heerlijk gegeten! Dit keer chili chicken schotel met rijst en andere met patat. echt verrukkelijk!
6 jul 2024 om 7:26 Eten was super lekker bezorging was vlot
6 jul 2024 om 2:47 We hadden twister patatjes besteld waren het normale patatjes
6 jul 2024 om 0:31 Op zo een laate tijdstip 10 min voor ze sluiten ze kwam snel eten was lekker aanraden zeker wel !!
3 jul 2024 om 5:37 die bezorger was een jigga
28 jun 2024 om 4:06 Die eten was zo een troep ik maak me hollandse gerecht veel beter
23 jun 2024 om 13:28 Zomaar eens keer rijst bij mijn hete kipschotel aangevinkt..Nou ik kan het niet verwoorden...ik kan het alleen aanraden! Heb er zelfs over opgebeld om m'n complimenten te geven. De chef zelf aan de lijn; homemade. Hoe kan t ook anders...je proeft 't!
23 jun 2024 om 13:19 Binnen 15 minuten is niks aan gelogen! De folie zat er nog maar net omheen toen ik aankwam :) Ook netjes gebeld over een onduidelijke opmerking wat mijn wens was (de opmerking was nog van een andere bestelling). Zowel service als kwaliteit 5/5!!
23 jun 2024 om 13:13 bijzonder goed gegeten op een bijzonder laat tijdstip haha aanrader!